Team LottoNL-Jumbo en M Line verlengen

Team LottoNL-Jumbo en M Line hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd tot en met 2018. De matrassenfabrikant ondersteunt de gecombineerde schaats- en wielerploeg sinds 2014.

M Line levert niet alleen de matrassen, maar stimuleert ook wetenschappelijk onderzoek naar de zogenoemde ‘powernap’. Het bedrijf zorgt ook voor het vervoer van de matrassen van hotel naar hotel zodat de wielrenners tijdens grote rondes op hun eigen bedden kunnen slapen.

"Het is erg belangrijk voor atleten dat ze ‘s nachts goed rusten. Daarom hebben we een intensief partnership”, aldus managing director Richard Plugge.
"We zijn eveneens blij dat we de samenwerking verlengen”, zegt teammanager van het schaatsteam Jac. Orie. "Al onze atleten zijn erg tevreden met de matrassen.”
Jaap Westland, Managing Director bij M Line, legt uit: "We zijn trots dat het team kiest voor M Line matrassen om de prestaties van de sporters te ondersteunen. Op deze manier hoeven de atleten geen zorgen te maken over hun nachtrust. We dragen op onze manier bij graag bij aan de sportieve successen.”