Team LottoNL-Jumbo en TUI verlengen samenwerking

Team LottoNL-Jumbo en TUI hebben hun samenwerking verlengd. De ploeg en de reisorganisatie werken onder meer samen op het gebied van organisatie van trainingskampen, wielerreizen en hospitality.

Zo biedt TUI exclusieve hospitality-arrangementen rondom wedstrijden aan. Daarmee krijgen fans een unieke kijk achter de schermen van Team LottoNL-Jumbo. Hospitality-coördinator Eddy Bouwmans begeleidt gasten bij een wedstrijd: "Ik wil mijn gasten het gevoel geven dat zij onderdeel zijn van het team. Dan is mijn dag geslaagd. Elke wedstrijd voelt voor mij als een klassieker. Ik laat niets aan het toeval over.”

TUI organiseert dit jaar speciale reizen met Robert Gesink naar Girona, maar biedt ook reizen aan naar verschillende bekende fietsgebieden als de Pyreneeën, Dolomieten, de Franse Alpen en Limburg.

Daarnaast starten beide partijen binnenkort de #discoveryourride actie op social media. Maandelijks plaatsen ambassadeurs Robert Gesink en Koen Bouwman hun mooiste wielerfoto van de maand op Twitter en Instagram. Daarbij roepen ze fans op om hetzelfde te doen. Aan het eind van de maand kiezen de renners de mooiste foto. De winnaar ontvangt een Team LottoNL-Jumbo goodiebag. Aan het eind van het jaar wordt de eindwinnaar uitgeroepen. Diegene krijgt een wielerreis naar Gesink’s woonplaats Girona voor twee personen.