Team LottoNL-Jumbo verlengt samenwerking met Shimano

Team LottoNL-Jumbo heeft haar samenwerking met fietsonderdelen merk Shimano voor drie jaar verlengd.

Shimano voorziet het team van wielen, kettingsets, pedalen, remmen en PRO componenten, die vanaf 2016 in de fietsen geïntegreerd zijn. Daarnaast maken de renners gebruik van de Shimano-wielerschoenen, performance eyewear en Dura Ace elite racing schakelsystemen.

Richard Plugge, algemeen directeur van Team LottoNL-Jumbo, laat weten: "We zijn erg blij dat we volgend seizoen weer de beste groepen op onze fietsen hebben. Shimano is een innovatief merk en past in dat opzicht perfect bij het team.”
"De componenten van Shimano zijn uiterst betrouwbaar en bewijzen dit tijdens de races. De renners vertrouwen erop dat het materiaal hen naar de finishlijn brengt. Shimano zorgt ervoor dat ze tijdens de race één ding minder hebben om zich zorgen over te maken."

Rudy Bouwmeester, Sports Marketing Manager Shimano, voegt toe: "Het ondersteunen van wielrennen is een belangrijk aspect van onze strategie, wij zijn dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking met een uiterst professioneel en goed georganiseerd team. Het beschikken over atleten zoals Robert Gesink en Sep Vanmarcke die gebruikmaken van Shimano’s producten geeft ons de mogelijkheid om continu te verbeteren, testen en ontwikkelen met behulp van de beste renners.”
Shimano verlengde onlangs ook zijn samenwerking met Team Sky met twee jaar.