Thuisbezorgd.nl wordt Official Partner van UEFA EURO 2020

Takeaway.com, marktleider op het gebied van online maaltijdbezorging en moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, wordt één van de hoofdsponsors van UEFA EURO 2020™. Het bedrijf verbindt zijn naam aan het toernooi als Official Food Delivery Platform Partner. Takeaway.com gaat het partnership inzetten om zijn Europese merken op de kaart te zetten.

Takeaway.com heeft met UEFA een sponsorcontract getekend, waarin is opgenomen dat alle merken van Takeaway.com worden getoond rondom alle 51 wedstrijden op tv alsmede in de stadions. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten de mogelijkheid om tickets te winnen en krijgen kinderen de kans om deel te nemen aan het exclusieve Takeaway.com Player Escort programma.

Het toernooi wordt wereldwijd door ruim vijf miljard mensen op tv gevolgd en door drie miljoen mensen live in de stadions bekeken. Takeaway.com bedient 16,7 miljoen consumenten in elf landen. Onder andere de merken Thuisbezorgd.nl, Lieferando.de, en Pyszne.pl zijn onderdeel van het bedrijf. Takeaway.com is actief in tien Europese landen, waarvan een groot aantal meedoet aan UEFA EURO 2020™. Daarnaast vinden de wedstrijden plaats in steden waar Takeaway.com ook aanwezig is, waaronder Amsterdam, Boekarest en München.

“Onze merken hebben een grote naamsbekendheid in de landen waar we actief zijn. Als Official Partner van UEFA EURO 2020™ kunnen we ons bereik aanzienlijk vergroten en Takeaway.com internationaal nog beter op de kaart zetten. Het is een unieke mogelijkheid om iedereen te bereiken rond het tijdstip dat voetbalfans hun favoriete eten bestellen”, zegt Jitse Groen, CEO van Takeaway.com.

Guy Laurent Epstein, marketing directeur van UEFA Events SA legt uit: "We zijn erg blij Takeaway.com te verwelkomen als 'Official Food Delivery Platform Partner' van UEFA EURO 2020™. In de snelgroeiende en competitieve markt van maaltijdbezorging is Takeaway.com uitgegroeid tot marktleider in Continentaal Europa. Als de competitie volgende zomer in volle gang is, biedt dit partnership sportliefhebbers in heel Europa de kans snel en eenvoudig een maaltijd te bestellen terwijl ze van een spannende wedstrijd genieten.”