Toto ook partner van PSV

Als tiende en laatste Eredivisie-club heeft ook PSV een sponsorcontract gesloten met TOTO.

Vorige week sloot TOTO al contracten met negen andere Eredivisie-clubs: Feyenoord, Sparta Rotterdam, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, SC Heerenveen, ADO Den Haag, FC Twente en RKC Waalwijk.
Het driejarig contract tussen PSV en TOTO levert de club naar schatting tussen de 3 en 4 miljoen euro op. In het contract zit ook een optie tot verlenging met twee jaar. Als onderdeel van de samenwerking is TOTO bij vriendschappelijke- en bekerwedstrijden met een TOTO mouwbadge zichtbaar op de rechtermouw van het shirt. Daarnaast genereert TOTO onder andere zichtbaarheid op de LED-boarding in het Philips Stadion en op de sponsorborden, die na afloop van wedstrijden bij interviews te zien zijn. Philips blijft op de andere mouw staan.

“Wij zijn verheugd om TOTO als grote partner bij PSV te verwelkomen”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen namens PSV. “We hebben in TOTO de partner gevonden die het beste bij PSV past. We hebben in de voorbije periode met TOTO en verschillende betting-partijen gesproken. Het was een zeer interessante benchmark in een wereld die voor ons in Nederland nog onontgonnen is. Zonder uitzondering kwamen er verschillende lucratieve voorstellen op tafel."
"Wij vinden het belangrijk dat een partner zijn zaken organiseert op een manier waar wij ons goed bij voelen. TOTO doet dat. De afspraken hebben geresulteerd in een partnership dat in alle opzichten meerwaarde heeft en echt bij ons past. We hebben deze deal ook uitvoerig besproken met onze Brainport-partners. Zij staan unaniem achter de invulling van de samenwerking met TOTO.”

Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: ‘PSV is een club die al jaren op topniveau presteert. Altijd mee doet voor de prijzen. TOTO is trots om partner te worden van deze prachtige club."

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is ook partner van de KNVB en naamgever van de TOTO KNVB Beker.
TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.