TP Vision wordt partner van FC Barcelona

TP Vision en FC Barcelona hebben een meerjarige samenwerking afgesloten waarbij het merk Philips Ambilight TV prominent op de mouw van het shirt zal komen te staan.

TP Vision, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het design, productie en verkoop van Philips TV, Philips Sound en AOC Audio producten, wordt partner voor TV's, displays en audio bij de club. Het partnership zal TP Vision’s range van TVs en audioproducten promoten en nadruk leggen op de unieke Ambilight TV technologie die is ontwikkeld door Philips.

Als een van de drie belangrijke partners van FC Barcelona zal Ambilight TV vanaf de laatste wedstrijden van dit seizoen op het shirt komen te staan. Een aantal spelers zal ook als ambassadeur optreden voor TP Vision.

TP Vision zal ook een belangrijke rol gaan spelen in de audiovisuele infrastructuur van het nieuwe Spotify Camp Nou stadion.

Kostas Vouzas, CEO van TP Vision (Philips TV & Sound Europe & Americas): "We zijn verheugd om samen te werken met het wereldwijde sporticoon FC Barcelona. Deze samenwerking is een natuurlijke fit."

Juli Guiu, Vice President Marketing van FC Barcelona: "We zijn trots om TP Vision te verwelkomen als nieuwe hoofdpartner van FC Barcelona. Het is een belangrijke stap in de commerciële strategie van FC Barcelona, waarbij we samenwerken met een multinational die met zijn Ambilight tv-innovatie de kijkervaring heeft verrijkt voor miljoenen fans die het voetbal vanuit hun eigen huis volgen."

Ten onrechte werd de laatste dagen in verschillende media gesuggereerd dat Philips sponsor zou worden van FC Barcelona. Philips staat echter los van TP Vision en is niet betrokken bij de deal.