Tricorp beëindigt Willem II sponsoring

Tricorp Workwear stopt na dit seizoen als hoofdsponsor van Willem II. Na vier jaar hoofd- en shirtsponsorschap gaat Tricorp verder als business partner.

Gertjan van Eck, directeur Tricorp: ‘Het hoofdsponsorschap van deze mooie club heeft ons veel gebracht. Sportsponsoring is voor onze een goede zet gebleken om onze naamsbekendheid te vergroten en om van de bedrijfsnaam Tricorp een merk te maken. Nu dat doel bereikt is, maken wij plaats voor een nieuwe hoofdsponsor. Vanwege de prettige samenwerking met de club blijven we graag aan Willem II verbonden en is dus besloten om de samenwerking voor twee jaar als business partner voor te zetten."

Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Wij bedanken Tricorp voor vier seizoenen hoofdsponsorschap. Onze samenwerking is gedurende deze periode zeer goed geweest en daarom zijn we uiteraard blij met het aanblijven van Tricorp als business partner. Dat Tricorp van onze shirts verdwijnt, is voor huidige én potentiële sponsoren weer een mooie, nieuwe kans om zich te etaleren.’