Tricorp Workwear voor minimaal twee seizoenen hoofdsponsor Willem II

Werkkledingfabrikant Tricorp Workwear is voor minimaal twee seizoenen hoofdsponsor van Willem II.

Tricorp was de afgelopen jaren al op diverse manieren verbonden aan Willem II. Het bedrijf is zichtbaar met reclame-uitingen, een Business Room en als hofleverancier van de door de spelers, staf en directie gedragen kostuums, hemden en schoenen.

Directeur van Tricorp, Hendrik Stiksma: "Wij zijn trots dat het prachtige shirt van Willem II de komende jaren onze naam draagt. We verwachten dat het onze merkbekendheid;vergroot en extra vraag zal creëren.Onze omzet groeit fors, het hoofdsponsorschap bij Willem II zal dit een extra impuls geven ”

Algemeen directeur van Willem II,Berry van Gool: "Wij zijn bijzonder verheugd met Tricorp als hoofdsponsor. Dat zij zich voor minimaal twee jaar aan Willem II verbinden, getuigt van vertrouwen in de toekomst van de club. Wij zijn uiteraard ook blij dat we nog voor het begin van de competitie een mooi bedrijf op het shirt hebben staan. Dat zij niet alleen de eerste selectie en de beloften, maar ook de Willem II Voetbalacademie voor een groot deel steunen, is voor ons erg belangrijk."

OverTricorp

Tricorp is gevestigd in Rijen en produceert onder het merk Tricorp een uitgebreid scala aan bedrijfskleding onder de labels Workwear, Casual, Corporate en Sportswear via eigen productielijnen in Europa en Azië. Tricorp is de snelst groeiende speler in de markt van bedrijfskleding en ziet in de sponsorverbintenis met Willem II mogelijkheden haar naamsbekendheid verder te vergroten. Niet alleen de hoofdselectie van Willem II maar ook de jeugdopleiding maakt onderdeel uit van het totale sponsorpakket. Juist door deze totaal-sponsoring van zowel jeugd als hoofdselectie zijn Tricorp en Willem II overtuigd van een gezamenlijk succes bij de comeback in de eredivisie, bij ontwikkeling van (nieuw) talent en het sterker neerzetten van het merk Tricorp.