TUI en Ajax verlengen partnership tot en met 2030

Ajax en ’s werelds grootste reisorganisatie TUI hebben hun langlopende partnership wederom verlengd. TUI is al sinds 2014 aan Ajax verbonden als Official Travel Partner en verzorgt alle internationale reizen van Ajax. Met deze verlenging van zes jaar blijft TUI tot en met minimaal 2030 als trouwe partner aan Ajax verbonden.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: “We zijn erg blij met deze langdurige verlenging met de grootste reisorganisatie van Nederland en de wereld. En we zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen. Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe belangrijke partner maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen. De kwaliteit daarvan is enorm hoog, dat ervaren we zelf maar krijgen we ook terug van onze spelers en speelsters, de staf en relaties uit binnen- en buitenland.”

Arjan Kers, algemeen directeur TUI Nederland: “Met veel trots organiseren we al heel lang voor Ajax de reizen naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden. We blijven de lat op dat vlak hoog leggen. Daarmee laten we zien dat we als geen ander reizigers kunnen ontzorgen en verrassen. Daarnaast hebben we dankzij het partnership met Ajax de mogelijkheid om ons gehele en brede reisaanbod onder de aandacht te brengen bij miljoenen fans en volgers.”