Unieke samenwerking tussen Glory Kickboxing en 4Champions

Glory Kickboxing en juwelenontwerper 4Champions hebben een samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking, een primeur in de sport, is in het leven geroepen ter gelegenheid van de herintroductie van het fameuze 8 mans toernooi, een evenement dat fans wereldwijd op het puntje van hun stoel heeft gehouden.

In een streven om deze herintroductie extra glans te geven, heeft Glory Kickboxing een concept omarmd dat aangeboden werd door 4Champions. Dit unieke concept brengt een innovatieve draai aan de traditionele loting: elke deelnemende vechter ontvangt een gepersonaliseerde ring. Deze ring symboliseert niet alleen hun deelname, maar dient ook als hun toegangsticket tot het toernooi. Bij aanvang van het toernooi moeten de vechters deze ringen inleveren.

Het meest opvallende aspect van dit concept is dat de ringen, naarmate het toernooi vordert, geïntegreerd worden in de trofee. Na elk gevecht zal de ring van de vechter die verloren heeft worden toegevoegd aan de trofee. Deze dynamiek voegt een extra emotionele en symbolische dimensie toe aan de competitie. De uiteindelijke winnaar van het toernooi zal niet alleen naar huis gaan met de hoofdprijs van 500.000 dollar, maar ook met een trofee die verrijkt is met de persoonlijke ringen van de zeven vechters die hij heeft overwonnen.

Naast dit revolutionaire concept heeft 4Champions ook een assortiment 'Glory Exclusives' ontworpen. Deze exclusieve sieraden, variërend van replica’s van de ringen tot memorabilia, zijn beschikbaar via de webshop van Glory Kickboxing. Dit initiatief biedt fans over de hele wereld de unieke kans om een diepere verbinding te ervaren met hun favoriete sport, specifieke vechters, en het Glory-merk zelf.