VDL blijft partner van PSV

VDL Groep is ook de komende jaren als Official Partner aan PSV verbonden. Het industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven en PSV ondertekenden woensdagochtend in het Philips Stadion een nieuwe verbintenis dat een looptijd van zes jaar kent.

"Wij zijn zeer blij dat we onze innige samenwerking hebben mogen verlengen”, reageert algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV. "VDL Groep is een internationaal gewaardeerde organisatie en al vele jaren een betrouwbare partner van PSV. Het is fantastisch dat wij ook voor de komende jaren met elkaar samenwerken. Daaruit spreekt veel vertrouwen aan weerszijden.”

Onderdeel van de nieuwe verbintenis is de deze zomer gestarte stoelrenovatie in het Philips Stadion. Tot aan de winterstop vervangt VDL 23.000 stoelen in het stadion, waardoor fans meer bewegingsruimte ervaren.
"Dat de nieuwe verbintenis tussen PSV en VDL Groep een looptijd kent van maar liefst zes jaar is exemplarisch voor onze uitstekende relatie”, stelt directeur Pieter van der Leegte. "Wij zijn trots dat we naast Official Partner ook voorkeursleverancier van PSV blijven. Het vervangen van de 23.000 stoelen in het Philips Stadion is daar een mooie uiting van. Het stadion van PSV zal vanaf 2018 een mooi voorbeeld in onze eigen achtertuin zijn dat we met trots willen tonen aan andere klanten, bijvoorbeeld vanuit onze business room.”

VDL Groep

VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. Sinds de oprichting in 1953 is VDL Groep uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die 93 bedrijven omvat die in 19 landen zijn gevestigd met ruim 16.000 medewerkers. De band tussen PSV en VDL Groep is zeer hecht. Het bedrijf, eigendom van de familie Van der Leegte, is al jaren als Official Partner verbonden aan PSV.