VDL Groep hoofdsponsor Indoor Brabant

VDL Groep is toegetreden tot de hoofdsponsors van Indoor Brabant.

Het conglomeraat van bedrijven met hoofdkantoor in Eindhoven voegt zich daarmee bij het selecte gezelschap van de Indoor Brabant hoofdsponsors: Rolex, Audi en de provincie Noord-Brabant. Rabobank is geen hoofdsponsor meer van het paardenevenement.

VDL Groep is een internationale industriële onderneming wereldwijd actief met inmiddels 90 bedrijven en ruim 13.000 medewerkers. De bedrijvengroep legt zich toe op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen, eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Bij het grote publiek is VDL Groep wellicht het meeste bekend door de productie van drie MINI-modellen bij VDL Nedcar in Born. Onlangs is bekendgemaakt dat VDL Nedcar vanaf medio 2017 ook de BMW X1 daar gaat maken.

"We zijn trots hoofdsponsor van Indoor Brabant te zijn. Een fantastisch evenement in een mooie entourage. Al jaren nodigen we onze relaties uit om naar Indoor Brabant te komen. Dat stellen zij zeer op prijs. We hopen hiermee bij te dragen aan geweldige sport voor de vele liefhebbers en een visitekaartje van Brabant,” aldus Wim van der Leegte namens VDL Groep.