VDL Groep komende drie seizoenen Business Partner van PSV

VDL Groep, Business Partner en verzorger van de spelersbus, is ook de komende drie seizoenen verbonden aan PSV. De jarenlange samenwerking krijgt daarmee een positief vervolg.

Als onderdeel van de overeenkomst gaat VDL Groep onder meer een nieuwe spelersbus voor PSV verzorgen, die in januari 2015 wordt gepresenteerd.

VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. De samenwerking tussen PSV en VDL Groep loopt al jaren en is nu tot en met 2017 verzekerd. Vorige week werd al bekend gemaakt dat PSV met BBA Tours gaat reizen als vaste vervoerder.

PSV is zeer content met de contractverlenging door VDL Groep als Business Partner zo laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten: "VDL groep is een internationaal gewaardeerde organisatie en bovendien al vele jaren een betrouwbare partner van PSV. Het is fantastisch dat zij via deze contractverlenging opnieuw hun steun aan onze club hebben uitgesproken.”