Vier nieuwe bedrijven Official Supplier Invictus Games

De Invictus Games Den Haag 2020, gepresenteerd door Jaguar Land Rover, kan opnieuw vier nieuwe Official Suppliers aankondigen. EAL, de Nederlandse Loterij, Ingram Micro en Ottobock hebben zich aangesloten bij de lijst van partners voor de komende Games en voegen hun steun toe op het gebied van hardware, automatisering en protheses.

"We zijn zeer dankbaar voor de waardevolle bijdrage die deze suppliers ons bieden", zegt Mart de Kruif, voorzitter van de Invictus Games Den Haag 2020. "Deze bedrijven zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in zaken die we hard nodig hebben om zo een groot evenement te organiseren. Kortom ze leveren een onmisbare bijdrage.”

EAL
EAL Apeldoorn, ontwikkelt en produceert o.a. toegangscontrolesystemen. Ze doorzagen al snel de behoefte van de organisatie ten aanzien van het selectief toegang verlenen tot terreinen en ruimtes en het accrediteren van personen. EAL’s in-house afdeling Research & Development heeft het breed ingezette ATS toegangscontrolesysteem voorzien van de eigenschappen die hiertoe benodigd waren.
“Met de levering van de op maat gesneden applicatie, de benodigde toegangszuilen, overige hardware en enkele duizenden gepersonifieerde toegangspassen ondersteunen we de Invictus Games The Hague 2020. Sponsoring komt niet alleen ten goede aan het budget, het is ook een openlijke blijk van waardering en respect en daarmee een stimulans. EAL Apeldoorn zal haar ondersteunende dienstverlening ook bij volgende edities voortzetten”, zei Pascal Vos, Managing Director bij EAL.

Ingram Micro
"Ingram Micro is er trots op om de Invictus Games The Hague 2020 te sponsoren. Als organisatie moedigen wij onze medewerkers aan om te leven volgens een reeks kernwaarden die onder andere moed, integriteit en talent omvatten. De mannen en vrouwen van de Invictus Games representeren al deze kenmerken en we kijken ernaar uit om hun succes te vieren", aldus Michiel Alting von Geusau, Executive Vice President bij Ingram Micro.

Nederlandse Loterij
“Als partner van de Nederlandse sport zetten we ons al vele decennia in voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. In onze ogen moet iedereen kunnen sporten en daarom zijn we trots om bij te kunnen dragen aan de Invictus Games in onze thuisstad Den Haag. Het evenement is een unieke combinatie tussen de fondsen die we steunen op het gebied van gehandicaptensport en één van onze Goede Doelen die we jaarlijks steunen middels onze afdracht; het V-Fonds. We kijken er heel erg naar uit om samen met onze partners Nederland en de rest van de wereld de unieke kracht van sport te laten zien“, zegt Joost Zuure, Head of Sponsoring & Beneficianten van de Nederlandse Loterij.

Ottobock
“Als trotse supporter van de Invictus Games The Hague 2020 kijkt Ottobock ernaar uit om de atleten te helpen met technische ondersteuning, voor de vijfde maal sinds de eerste editie van het evenement in 2014 in London”, zegt Peter Franzel, Director Sports Marketing & Sponsoring bij Ottobock. “Ottobock Benelux is blij om iedereen te mogen verwelkomen in Nederland. Onze technische experts zijn tijdens het evenement voortdurend op locatie aanwezig om prothesen, orthesen en rolstoelen te repareren en deelnemers zo de kans te bieden om zich volledig te richten op hun prestaties. Ottobock biedt een complete lijn met toonaangevende oplossingen die mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en hun levenskwaliteit zo enorm te verbeteren. Het is een eer om de atleten dit jaar opnieuw te mogen ondersteunen in hun deelname aan de Invictus Games.”

Over de Invictus Games

De Invictus Games gebruiken de kracht van de sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en een breder begrip en respect te genereren voor degenen die hun land dienen of gediend hebben.Tickets zijn nu te koop voor het publiek om hun steun te betuigen aan de deelnemers. De tickets zijn verkrijgbaar op: www.invictusgames2020.nl/ticke...