Vitesse en Connexxion verlengen samenwerking met drie jaar

Vitesse en Connexxion hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Het bedrijf, gespecialiseerd in mobiliteit, is in haar segment één van de grootste van Nederland. Met deze samenwerking tussen Vitesse en Connexxion blijft het gratis vervoer voor seizoenkaarthouders rondom thuiswedstrijden gehandhaafd.

In Connexxion heeft Vitesse een zeer loyale en betrouwbare samenwerkingspartner, want het mobiliteitsbedrijf is al sinds 1998 verbonden aan Vitesse. Bij iedere thuiswedstrijd vervoert Connexxion duizenden seizoenkaarthouders vanaf verschillende opstapplaatsen in de omgeving Arnhem naar GelreDome. Vanaf aankomende zomer is de intentie om het busvervoer ook toegankelijk te maken voor supporters met een los ticket. Met de verlenging van de samenwerking wil Vitesse zich in de komende drie jaar ook inzetten om buschauffeurs te werven voor Connexxion, waarvoor de werving al loopt via www.werkenbij.connexxion.nl .

"Connexxion is al ruim twintig jaar een betrouwbare partner van Vitesse”, vertelt commercieel directeur Olivier Smit namens de Arnhemse club. “We werken samen met een mobiliteitsbedrijf die een A-merk is in Nederland. Daarnaast is busvervoer maatschappelijk verantwoord, dus wij zijn heel blij dat Connexxion verbonden blijft aan Vitesse.”

Juul van Hout, directeur van Hermes | Connexxion, is blij om al zo lang onderdeel uit te maken van Vitesse met zijn bedrijf. “Wij zien het als iets heel moois om de ‘geel-swerte mars’, die iedere twee weken naar GelreDome trekt, te vervoeren”, aldus Van Hout. “Vitesse is een fijne partner, die ons de komende jaren wederom gaat helpen om diverse doelstellingen te verwezenlijken. Wij zijn enorm trots op het verlengen van dit prachtige partnership.”