Volvo verlengt partnership KNHB

Volvo Car Nederland en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben hun succesvolle samenwerking verlengd na de damesinterland Nederland – België (6-0).

Onder toeziend oog van international en Volvo ambassadrice Naomi van As en jeugdinternational Noor Omrani ondertekenden Richard Snijders, algemeen directeur van Volvo Car Nederland en KNHB-directeur Erik Gerritsen de contractverlenging.
Volvo blijft ook deze nieuwe periode de naamgever en sponsor van de module nationale jeugdelftallen en talent.

Richard Snijders onderstreept de goede samenwerking met de KNHB: "De kernwaarden van Volvo en de KNHB sluiten naadloos op elkaar aan. Goed georganiseerd, midden in de samenleving, gedreven en betrokken. Hockey en Volvo passen bij elkaar, kijk maar op de parkeerplaatsen van hockeyverenigingen in Nederland. Hockey staat net als Volvo garant voor topprestaties. We steunen elkaar sinds 1994 met wederzijds respect en passie voor de sport. Dit leidt tot loyaliteit van de hockeywereld aan Volvo en van Volvo aan de hockeywereld."

KNHB-directeur Erik Gerritsen: "We zijn trots dat we onze langdurige en goede relatie met Volvo kunnen voortzetten. We juichen toe dat de lokale Volvo-dealers actief partnerships aangaan met hockeyverenigingen bij hun in de buurt. Volvo Car Nederland stimuleert dit middels de Volvo Clubbonus. Zo hebben al meer dan 1.500 hockeyers via de Volvo Clubbonus een Volvo aangeschaft en hiermee de lokale hockeyverenigingen op hun beurt een grote financiële impuls gegeven. Op deze manier profiteren niet alleen de talenten van de nationale jeugdselecties van het Volvo partnership, maar ook de hockeyverenigingen in de regio.”

Richard Snijders vervolgt: "Wij hebben de afgelopen vier jaar onze focus gelegd op talentontwikkeling en het ondersteunen van regionale hockeyverenigingen. Dit blijft ons speerpunt. Talent is de toekomst. Kijk bijvoorbeeld naar het talent Jorrit Croon. Hij heeft alle nationale jeugdselecties doorlopen en neemt straks op achttienjarige leeftijd met het grote Nederlands Elftal deel aan de Olympische Spelen. Nederland hockeyt op hoog niveau, daar zijn we trots op, dat inspireert, en daar werkt Volvo graag aan mee."