Vrumona Official Supplier Ajax

Ajax en Vrumona hebben overeenstemming bereikt over een suppliership voor de komende drie seizoenen. Naast het verwerven van reclame-en associatierechten zal Vrumona dranken gaan leveren voor consumptie op sportpark de Toekomst.

De frisdrankfabrikant en – leverancier is onder meer bekend van eigen merken als SiSi, Sourcy en Royal Club. Tevens heeft het de licentie voor merken als Gatorade, Pepsi, Rivella en 7UP. Vrumona zal het suppliership bij Ajax invullen met de merken Gatorade en Pepsi, waarbij de sportdrank Gatorade wordt gekoppeld aan de jeugd, de Ajax Vrouwen en de Zaterdagsenioren. De merknaam Pepsi zal hoofdzakelijk te zien zijn op de LED-boarding bij wedstrijden van Ajax 1 in de Amsterdam ArenA.
Beide partijen hebben voorafgaand aan Ajax - Fenerbahçe; de formele ondertekening van de samenwerking afgerond.

Ajax-directeur Edwin van der Sar reageert op de samenwerking: "Vrumona is een grote speler met mooie merken die dankzij deze overeenkomst gekoppeld worden aan onze club. Buiten de levering van dranken aan ons sportpark, zullen onze voedingswetenschappers en het ‘Gatorade Sport Science Institute’ kennis met elkaar gaan uitwisselen.”

Murk Spits van Vrumona is enthousiast over het suppliership: "We zijn ongelofelijk trots dat we kunnen toetreden tot de Ajax-familie. Ajax is een iconische club met een enorme nationale en internationale uitstraling. Onze merken passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van Ajax. We zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

Ajax had tot medio dit jaar een supplierovereenkomst met Coca-Cola, dat niet verlengd is. Herbalife is nog steeds supplier van Ajax. Zij zijn de official supplier van Jong Ajax en Ajax 1. Gatorade is supplier voor de overige teams van Ajax.