VVV Venlo heeft nieuwe shirtsponsors

VVV Venlo heeft voor komend seizoen verschillende shirtsponsors vastgelegd.

Het nieuwe concept biedt de zekerheid van ruim 1 miljoen euro die wordt opgebracht door Seacon Logistics, Scelta Mushrooms, Lagotronics en Personato Werving en Selectie.

Als basis/hoofdsponsor op de voorzijde van het shirt van VVV Venlo zal komend seizoen de naam van Seacon Logistics staan. Seacon is een wereldwijd logistiek concern en heeft vestigingen in Venlo, Born en Duisburg. Seacon is al jaren Briljantsponsor van VVV-Venlo en tevens naamgever van Seacon Stadion - De Koel -. Seacon wil acteren op het hoogste niveau en daarmee sluit deze propositie goed aan bij de ambities en groei van VVV-Venlo.

Op de achterzijde van het shirt staat Scelta Mushrooms vermeld. Scelta Mushrooms is een sales- en marketingorganisatie die zich bezig houdt met de wereldwijde commercie van hoofdzakelijk diepgevroren champignons, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie. Op de wedstrijdbroeken staat net als afgelopen seizoen de naam van audio/videosponsor Lagotronics vermeld. Lagotronics toont zich al jaren een perfecte partner van VVV-Venlo op het gebied van audio/video en is erg tevreden over het resultaat dat het broek- en audio/videosponsorschap heeft opgeleverd. VVV-Venlo is erg blij met een dergelijk vooraanstaand Venloos bedrijf.

Tenslotte staat op de mouw een uiting van Personato Werving en Selectie. Dit Venrayse bedrijf assisteert bedrijven bij een kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van personeel op MBO, HBO en Universitair niveau. Daarnaast worden personen die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière persoonlijk begeleid in de zoektocht naar (nieuw) carrièreperspectief, met als uitgangspunt een vast dienstverband.

Seacon Logistics fungeert in de opzet als basis/hoofdsponsor. Het geeft VVV-Venlo ruimte collega-sponsors en andere marktpartijen te vinden die ook exposure via het shirt van de Limburgse club zoeken. Geïnteresseerde bedrijven kunnen pakketten afnemen die in elk geval bestaan uit vermelding van het logo en/of de bedrijfsnaam op de voorzijde van het wedstrijdshirt.