Windsurfer Kiran Badloe gesteund door GHI

Kiran Badloe, de 23-jarige fulltime RS:X-windsurfer van TeamNL, wordt bij zijn grootste uitdaging van zijn leven: een plek op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo, gesteund door een nieuwe sponsor, GHI B.V.

Om de Olympische Spelen te bereiken moet Badloe tweevoudig Olympisch Kampioen en trainingsmaatje Dorian van Rijsselberghe verslaan in een rechtstreeks duel de komende WK-toernooien.

Sinds zijn overstap in 2013 naar het team van Van Rijsselberghe lijkt het Badloe letterlijk voor de wind te gaan. Zo behaalt hij in 2014 de 8e plek tijdens de ISAF Worlds in Santander en eindigt in 2016 tijdens de Wereldkampioenschappen in Eilat op de 3e plaats, slechts een plek achter teammaatje Van Rijsselberghe die 2e werd. En vorig jaar werd Badloe bovendien de trotse winnaar van de Wereldbeker.De windsurfer is erg blij met zijn nieuwe sponsor GHI B.V., dat onder andere staat voor groei, ontwikkeling en professionaliteit op het gebied van grootkeuken en klimaatbeheersing.

"Met zijn unieke verhaal, bijzondere drive en grote uitdaging steunen wij Kiran Badloe op zijn weg naar de spelen in Tokyo", aldus eigenaar Danny Kamta van GHI B.V. "Met deze samenwerking stimuleren wij jong Nederlands talent net zoals wij onze medewerkers stimuleren zich te ontwikkelen en te groeien ten behoeve van zichzelf en onze klanten. Inzet en betrokkenheid wordt altijd beloont."
GHI is een bedrijf op het gebied van grootkeukens en klimaatbeheersing voor de zakelijke markt, zorginstellingen en overheidsinstanties.