Witte van Moort hoofdsponsor Hippiade 2022

Op 16 augustus begint het jaarlijkse KNHS-feest voor de breedtesport weer: de KNHS-Hippiade 2022! Gedurende twee weken strijden de beste ruiters en paarden uit de regio's voor de kampioenstitels in de disciplines springen, dressuur, mennen en voltige. Tijdens deze 2022 editie zijn er bijna 2400 combinaties die zich vol overgave inzetten om met één van de medailles thuis te komen.

Sinds jaar en dag is de KNHS Hippiade een begrip op de thuisbasis van de KNHS in Ermelo. Witte van Moort is al jarenlang een trouwe en betrokken sponsor van de KNHS. Waar zij na jarenlange ondersteuning van de KNHS-para Dressuur en Men-Trophies nu Teamsponsor zijn van het NLO-WVM-TeamNL Paradressuur team, steekt Witte van Moort ook de breedtesport een hart onder de riem, door als hoofdsponsor de KNHS-Hippiade 2022 te adopteren.

De KNHS laat weten dat men Witte van Moort dankbaar is voor haar steun aan de Hippiade 2022. "Wij verwelkomen de beste combinaties van Nederland dan ook graag op de KNHS-Witte van Moort Hippiade 2022!"