Yakult sponsort Start to Run-programma

Yakult is de komende twee jaar partner van de Atletiekunie voor het Yakult Start to Run-programma. Op zaterdag 5 maart start op circa 140 locaties in Nederland weer deze zevenweekse cursus die georganiseerd wordt door de Atletiekunie.

Via het Yakult Start to Run programma leert men van professionele trainers in zeven weken op een verantwoorde manier hardlopen. Samen wordt toegewerkt naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop in de zevende week. Yakult Start to Run is de perfecte ‘eerste stap’ op weg naar fitter worden, kilo’s kwijtraken of gewoon lekker bewegen. Doel is 25 minuten aaneengesloten hard te lopen in het eigen tempo. Bij Yakult Start to Run haalt 92% van de deelnemers het einddoel. De combinatie van professionele trainers en het sociale aspect van samen lopen zorgt hiervoor. De inschrijving is geopend op www.yakultstarttorun.nl.

Het programma bestaat naast de zeven weken training onder andere uit betrouwbare informatie op maat over hardlopen, kleding en voeding, een functioneel & cool hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’sWorld, 3 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie waardoor men ook verzekerd is tijdens de trainingen en de Running Coach© Start to Run App voor iPhone of Android.

Over Yakult en gezondheid
De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Yakult vindt het belangrijk actief bij de samenleving betrokken te zijn. Om die reden ondersteunt Yakult verschillende activiteiten en promoot zij een goede leefstijl. Start to Run is het programma voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om in beweging te komen. En dat spreekt Yakult zeer aan. Metde sponsoring van Start to Run wil Yakult deelnemers graag helpen ‘de eerste stap’ te zetten naar een goede leefstijl. De professionaliteit, kwaliteit en de landelijke dekking van de Atletiekunie-clubs samen met het enthousiaste engemotiveerde team van trainers zijn dé argumenten voor Yakult om de verbintenis met Start to Run aan te gaan.

Op de foto: Jan Willem Landré Renate Wennemars en directeur van Yakult Piet Dekkers.