Ziggo Sport en Haas F1 Team sluiten bijzonder partnership

Ter gelegenheid van de Grand Prix van Nederland sluit Ziggo Sport een bijzonder partnership met het Haas F1 Team. Het oranje logo van de sportzender schittert dit raceweekend in Zandvoort op de halo en de spatborden van beide raceauto’s. Ook zijn er uitgebreide interviews met teambaas Günther Steiner en coureurs Kevin Magnussen en Mick Schumacher in het Ziggo Sport Race Café. Het populaire tv-programma komt deze week van donderdag tot en met zondag live vanuit Jack’s Beach House, op het strand van Zandvoort.

Teambaas Günther Steiner van het Haas F1 Team is enthousiast over dit eenmalige partnership: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Jack Plooij en Ziggo Sport voor hun thuisrace uit te breiden. Het is een evenement met een onmiskenbaar karakter en persoonlijkheid – een beetje zoals Jack zelf - dus we kijken er naar uit om deel uit te maken van de programmering van het weekend en ook naar het welbekende Ziggo Sport-logo dat dit weekend de VF-22 zal sieren.”

Ook Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport is blij met deze eenmalige samenwerking: “Het aanstekelijke enthousiasme en de optimistische gedrevenheid van Steiner en zijn team sluiten naadloos aan bij de manier waarop wij auto- en motorsport in beeld brengen en van commentaar voorzien. Door experts met liefde voor de sport, voor fans die genieten van alles wat Formule 1 te bieden heeft.”

Voor twee fans van het Ziggo Sport Race Café kan het een uniek raceweekend worden, vertelt Beerthuizen: “De deelnemers aan onze speciale actie maken kans op een bezoek aan de fabriek van Haas F1 Team inclusief een meet & greet. Een geweldige manier om de wereld van Formule 1 van dichtbij te ervaren.” Meer informatie over de actie is te vinden op de website van Ziggo Sport.

Vriend van de show

Steiner is al langer ‘vriend van de show’. Wekelijks spreekt teambaas Steiner in een uitzending van het Ziggo Sport Race Café via een video call met presentator Jack Plooij. In een recente uitzending kwam als grap de sponsoring van het team ter sprake. Plooij stelde voor om zijn Twitter-handle @JackOnTracks op de auto’s van Haas te zetten. Steiner daagde hem vervolgens uit om met een betere oplossing te komen.

Presentator Jack Plooij vindt de samenwerking prachtig: “Onze ‘bromance’ is uitgegroeid tot iets moois. Natuurlijk pakken we als sportzender flink uit bij ‘onze’ Grand Prix in Zandvoort. Met live uitzendingen vanaf het strand en nu ook met sponsoring van onze vrienden van Haas. Het wordt een geweldig weekend.”

Naast de reguliere aflevering op vrijdagavond en de voor- en nabeschouwing op de racezondag, zijn er op donderdag en zaterdag extra afleveringen van het Ziggo Sport Race Café, live vanuit Jack’s Beach House in Zandvoort.