Ziggo Sport en Tallon Griekspoor gaan samenspelen

Tallon Griekspoor en Ziggo Sport gaan een samenwerking aan. Dat maken beide partijen vandaag bekend. De samenwerking helpt Griekspoor zijn wedstrijden en sponsors extra bekendheid te geven. Via Ziggo Sport kunnen tennisliefhebbers Griekspoor deze week zien spelen op het Libéma Open in Rosmalen en over enkele weken op Wimbledon.

Tallon Griekspoor is verheugd over de samenwerking met de sportzender. “Het biedt mij de mogelijkheid om mijn wedstrijden en mijn sponsors extra aandacht te geven. Dat zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op mijn ambitie om tot de absolute wereldtop door te dringen”, aldus Griekspoor die op dit moment de 58e positie op de wereldranglijst inneemt.

“Ziggo Sport ondersteunt Nederlandse topsporters. Tallon Griekspoor en ook Botic van de Zandschulp, met wie we in februari al een samenwerking aankondigden, vormen samen de nieuwe voorhoede van het Nederlandse toptennis. Door dit soort samenwerkingen besteden we meer aandacht aan hun wedstrijden en hun partners. Zij werken mee aan het maken van bijzondere content die wij op Ziggo Sport en via onze social mediakanalen verspreiden”, aldus Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport.

Beerthuizen: “Naast autosport, motorsport en voetbal besteden wij ook enorm veel aandacht aan Nederlandse topsport. Dit jaar zenden wij competities, toernooien, EK’s en WK’s uit van de Oranje-teams in handbal, atletiek, hockey, volleybal, beachvolleybal, basketbal, rugby en tennis. We werken nauw samen met sportbonden zoals de KNLTB en we sluiten ook partnerships met atleten als Tallon en Botic om hun sport en prestaties volop in de schijnwerpers te zetten."