Telstar heeft vacature voor een full time hoofdsponsor

Telstar heeft een vacature geplaatst voor een full time hoofdsponsor van de voetbalclub. De positie komt vrij doordat het hoofdsponsorschap van Buko na drie jaar eindigt.

Volgens de vacatureadvertentie levert de nieuwe hoofdsponsor een uitzonderlijke bijdrage aan het welzijn van de club. Tot de taken van de nieuwe hoofdsponsor horen dat je de club verrijkt met je naam en je portemonnee, je naam overal op kunt plakken, complimenten in ontvangst neemt voor het hoofdsponsorschap, facturen betaalt en een bijdrage levert aan het geluk van je bedrijf. Volgens Telstar is ervaring als hoofdsponsor geen must en hoeft de nieuwe hoofdsponsor ook geen verstand van voetbal te hebben. De overeenkomst geldt voor twee jaar. De nieuwe hoofdsponsor moet wel 300.000 euro meenemen.
Voor informatie over de vacature kan men contact opnemen met de commercieel directeur van Telstar Natascha van Grinsven-Admiraal: natascha@sctelstar.nl.

De BUKO-bedrijven zijn sinds jaar en dag sponsor van Telstar. Vanaf de coronaperiode was BUKO hoofdsponsor van de club, zowel als shirtsponsor als naamgever van het stadion. De afspraak was voor een periode van drie jaar en die zit er komende zomer op.