Vacature Allround Marketeer

Fonds Gehandicaptensport heeft een vacature voor een Allround Marketeer (32 uur/week).

Sport verandert je leven op zoveel verschillende manieren. Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen, het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Het brengt je verder. Iedere dag weer een stukje. Een ontwikkeling die zich ver buiten de sportvelden laat gelden.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te sporten. Dat doen wij onder andere met Uniek Sporten; een platform waar wij inspiratie, informatie en sportadvies bieden voor alle mensen met een beperking.

Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische werkplek waar je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team? Dan ben je van harte welkom! Wij zijn op zoek naar een:

Allround Marketeer (32 uur/week)

Als Allround Marketeer ben je een proactieve hands-on teamplayer en medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van jaarplannen, productontwikkeling, van instroom tot engagement van de doelgroepen en het netwerk van stakeholders. Een belangrijk aandachtsgebied is het platform Uniek Sporten. Uniek Sporten is de centrale plek waar alles rond sporten en bewegen voor mensen met een beperking bij elkaar komt. De uitdaging is om alle obstakels waar mensen met een beperking die willen sporten tegenaan lopen, weg te nemen. Dat doe je door state-of-the-art oplossingen, producten en diensten te ontwikkelen. Denk daarbij aan Uniek Sporten Thuis en bewustwording.

Taken
• Mede opstellen van jaarplannen
• Ontwikkeling en uitwerking van deelplannen, proposities en concepten naar zowel de eindgebruikers, de sporter met een beperking, als ook de stakeholders
• Briefing van de communicatieafdeling op de deelplannen en proposities
• Coördineert terugkerend onderzoek (o.a. naar de Sport Deelname Index)
• Verricht desgevraagd specifieke analyses en rapporteert over de uitkomsten
• Alle overige voorkomende werkzaamheden

Dit ben jij
• HBO werk- en denkniveau
• Creatieve spin in het web
• Hands-on mentaliteit
• Minimaal 3 jaar ervaring en marketingkennis van bij voorkeur FMCG
• Kennis en ervaring met SalesForce report en BlueConic
• Affiniteit met sporters met een handicap
• Enthousiasteling voor sport en participatie

Dit bieden wij
● Startdatum: bij voorkeur zo snel mogelijk;
● Er zal in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd worden aangeboden. Bij goed functioneren kan dit worden omgezet naar een vast dienstverband, mits financiering wordt gegarandeerd;
● Het betreft een functie voor 32 uur per week;
● De taken worden deels verricht op het kantoor van Fonds Gehandicaptensport in Badhoevedorp en deels vanuit huis conform de thuiswerkregeling, waarbij geldt 60% van het aantal werkuren/week op kantoor en de overige 40% vanuit huis;
● Salariëring geschiedt conform de richtlijnen van Goede Doelen Nederland. De functie van Allround Marketeer is ingedeeld in functiegroep 9 (min. € 3.686 en max. € 4.696/40 uur);
● Fonds Gehandicaptensport beschikt over een pensioenregeling bij PFZW.

Interesse?

Bij interesse stuur je een brief met CV en/of videopitch, o.v.v. Allround Marketeer vóór 30 mei 2022 naar saskia@fondsgehandicaptensport.nl. Wil je meer informatie over de functie? Mail Monica van Harn, manager Strategie en Bestedingen: monica@fondsgehandicaptensport.nl.

Betrokkenheid en respect voor mensen met een beperking of handicap dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen binnen deze groep graag uit om te solliciteren. Deze functie zal zowel intern als extern worden uitgezet.