Vacature: Medewerker Salesforce Fonds Gehandicaptensport

Sta jij stevig in je schoenen en wil je jouw enthousiasme en energie inzetten voor sporters met een handicap? Ter ondersteuning van de gehele organisatie is het Fonds Gehandicaptensport per direct op zoek naar een Medewerker Salesforce voor 16-20 uur per week.

Fonds Gehandicaptensport wil dat sporten voor mensen met een beperking in 2030 vanzelfsprekend is. Lang nog niet overal is het sportaanbod namelijk toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Wij hebben de missie om sport voor iedereen met een handicap structureel en dichtbij huis mogelijk te maken. Pas dan is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen.

Over de functie

Vanaf september 2022 zal Fonds Gehandicaptensport voor haar CRM activiteiten Salesforce in gebruik nemen. Het eerste traject zal de technische overgang zijn, waarbij de datamigratie van de collecte het spits zal afbijten. Daarna volgen andere datamigraties vanuit de huidige database(s). Zodra dit succesvol afgehandeld is, zullen bestaande werkprocessen overgezet worden naar het Salesforce platform en nieuwe werkprocessen ontwikkeld en geïmplementeerd worden. Na de hierboven genoemde trajecten is het belangrijk om het potentieel van het platform verder te benutten om de organisatie te ondersteunen in haar ambities, doelen en strategie. Salesforce bied enorm veel mogelijkheden die Fonds Gehandicaptensport de komende jaren samen met jou willen onderzoeken en implementeren. Denk hierbij aan het verhogen van efficiëntie door het automatiseren van fondsenwervende activiteiten of het inrichten van customer journeys. De Medewerker Salesforce is ‘eigenaar’ van het Salesforce systeem en het centrale aanspreekpunt voor interne (collega’s) en externe stakeholders. Samen met de interne stakeholders ga je keuzes maken, prioriteiten stellen en user stories opstellen, zodat deze kunnen worden opgenomen in sprints. Hierbij is het sturen op deadlines en collega’s meekrijgen cruciaal. Jouw rol is om altijd onafhankelijke keuzes te maken die ten goede komen aan het Salesforce platform.

Dit ben jij

De Medewerker Salesforce is een sturende, begeleidende en uitvoerende functie en ontvangt hiërarchisch leiding van de directie- en bestuurssecretaris (afdeling Administratie & Beheer).

 Jij bent een persoonlijkheid met een collegiale, proactieve en enthousiaste instelling.

 Je bent ondernemend en initiatiefrijk.

 Je beschikt over strategisch en systematisch denkvermogen.

 Je hebt kennis van databasesystemen, bij voorkeur Salesforce en/of bent super gemotiveerd opleiding(en) hiertoe te volgen op kosten van Fonds Gehandicaptensport.

 Je hebt MBO+/HBO werk- en denk niveau.

 Jouw (Nederlandse) uitdrukkingsvaardigheid is zowel mondeling als schriftelijk goed.

 Je bent bereid om – indien nodig - werkzaamheden in het weekend en de avonduren te verrichten.

 Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Dit bieden wij

 Startdatum: zo spoedig mogelijk/in overleg.

 Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Bij goed functioneren kan dit worden omgezet naar een vast dienstverband.

 Een werktijd van 16-20 uur per week.

 Salariëring conform de richtlijnen van het VFI.

 Een salaris op basis van schalen 6 t/m 8 (minimum van € 3.020 met doorgroeimogelijkheden naar maximaal € 4.357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband/40 uur); een en ander is afhankelijk van ervaring, niveau en/of nog te volgen opleidingen/scholingen.

 Een goede pensioenregeling via PFZW.

 Werkzaamheden op het kantoor van Fonds Gehandicaptensport, Prins Mauritslaan 11 te Badhoevedorp voor minimaal 60% van de werktijd.

Interesse

Bij interesse stuur je een brief met CV, o.v.v Medewerker Salesforce vóór 16 september 2022 naar

saskia@fondsgehandicaptensport.nl

Wil je meer informatie over de functie? Mail Ellen Taal via ellen@fondsgehandicaptensport.nl .

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid van mensen met een beperking of handicap dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen met een beperking of handicap graag uit om te solliciteren.