Auping wordt ‘Sponsor van de Rust'

(Matrassenfabrikant Auping start deze zomer een publiekscampagne als ‘Sponsor van de Rust’.

Deelnemers wordt gevraagd om een sportfoto te uploaden en zoveel mogelijk stemmen voor de foto te verzamelen. Uit de top 15 kiest de vakjury bestaande uit Billy Bakker, Ellen Hoog, Margot van Geffen, Mink van der Weerden en Ranomi Kromowidjojo een winnaar. De winnaar scoort tien jaar gratis slapen of een van de 14 andere prijzen zoals een wellness arrangement voor 2 personen, een Rituals pakket of een Auping-badjas.

"Een goede nachtrust kan net hét verschil maken tussen zilver of goud”, aldus Auping op de actie-site. "Dat is deze zomer in Rio, dat is altijd en overal. Want als je alles haalt uit je nacht, heb je meer energie voor de dag. Ook voor topsporters geldt: goed slapen en presteren gaan hand in hand.”

Auping wil graag zijn expertise op het gebied van slapen inzetten en zo letterlijk bijdrage als Sponsor van de Rust, aan betere prestaties van diverse Nederlandse topsporters. Zo is Auping Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, waar onder andere Billy Bakker, Mink van der Weerden, Margot van Geffen en Ellen Hoog topprestaties leveren, en van Team Giant-Alpecin met Tom Dumoulin. Ook onder andere Dafne Schippers en Ranomi Kromowidjojo worden ondersteund door Auping.