Gazelle TeamNL-fietsen breed ingezet

De tientallen CityGo-fietsen van TeamNL-partner Gazelle, die tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang het vertrouwde vervoermiddel waren van TeamNL, worden vanaf nu sport-breed ingezet door NOC*NSF.

Aangesloten TeamNL bonden, sportevenementen en andere relaties van de sportkoepel kunnen de oranje tweewielers gebruiken. De Gazelle-fietsen in de leenpoule zijn kosteloos beschikbaar voor allerlei doeleinden. Zo kunnen sportbonden en organisaties van (inter)nationale (sport)evenementen de fietsen uitlenen aan hun medewerkers en gasten. Ook kan een topsporter een fiets gebruiken als hij of zij op trainingskamp gaat en een transportmiddel nodig heeft voor verplaatsing op locatie. NOC*NSF is het aanspreekpunt en behandelt de aanvragen. Tijdens en rond het EK Cross in Tilburg zijn de TeamNL fietsen voor het eerst te zien.

Maurits Hendriks, technisch directeur NOC*NSF: “Tijdens de Winterspelen in Pyeongchang heeft iedereen TeamNL op de Gazelles kunnen zien rijden. Onze olympiërs hebben veel plezier van de fietsen gehad. Dankzij de samenwerking tussen Gazelle en NOC*NSF kunnen TeamNL bonden, organisaties en andere relaties nu ook ditzelfde plezier beleven met deze opvallende oranje TeamNL fietsen. Het is van maatschappelijk belang dat mensen meer bewegen en dat willen we met deze leenmogelijkheid nog eens extra onderstrepen.”