Miele PowerWash opnieuw op Lowlands

De Miele PowerWash staat ook dit jaar weer op Lowlands. Voor de derde, en volgens Miele voor de allerlaatste keer.

Afgelopen jaren was de Miele PowerWash een groot succes op het festival. Bezoekers kunnen in de levensgrote wasmachine stappen en zichzelf schoon dansen op de dikste beats. Terwijl men danst worden de kleren gewassen, gedroogd én gestreken. De ruimte in elk wasrondje is beperkt en iedere Lowlands-bezoeker weet: dit wil je niet missen! Voor buurtbewoners, iedereen die zijn tent in de buurt van de PowerWash opzet (de Splashzone), krijgt tussen 10:00 en 11:00u voorrang op andere bezoekers.
Dit jaar is het ook mogelijk voor bezoekers om op de maandagochtend na het festival de vieze festivalkleding in te leveren bij de Miele Laundry Club. Voor 25 euro (of acht muntjes) heb je drie kilo minder om over die beruchte brug te sjouwen en je kleding wordt gewassen, gedroogd en gestreken bij je thuis afgeleverd. : win/win!

Biertje over je favoriete festivalshirt? Doorweekt van het zweet de Alpha uit? Of praktische vragen over de PowerWash? App met de Miele Waslijn via 06-29142647. Er wordt ook op DM’s via Instagram of Facebook-messenger gereageerd. Opgelet: sommige binnenkomende berichten worden beloond met voorrang in de rij! De Miele waslijn is vanaf 31 juli t/m 19 augustus tussen 10:00 en 18.00 uur bereikbaar.

De Miele Stoomoven, die vorig jaar op het terrein stond, zal dit jaar niet terugkeren.

Foto: Marty Marn