Nieuwe sponsors voor Lowlands

Op Lowlands zijn dit jaar naast de vaste sponsors Heineken, Coca-Cola, Bacardi en Rabobank ook een aantal nieuwe sponsors te vinden, zoals Nespresso, Samsung en CM.com.

Samen met CM.com wordt dit jaar op Lowlands een kleinschalige pilot uitgevoerd rondom mobiel betalen. Bij de Beer & Cider Market op Planet, de Gllamcamp bar en in de Press-Guest kan dit jaar met ‘Mobile Order’ worden besteld. Registreren voor ‘Mobile Order’ kan een aantal dagen voor Lowlands in de Lowlands app.
Mojo heeft eerder andere betaalmogelijkheden onderzocht, maar geen enkele betaaloplossing voldeed aan de eisen van bedrijfszekerheid, gebruiksgemak en financiële veiligheid.

CM.com brengt het betaalgemak naar de festivalapp in plaats van een andere betaalapp, of betaalterminal, en daarmee dus rechtstreeks naar de bezoekers. Het systeem blijft bij pin-, of internetstoringen bovendien operationeel.
Lowlands wil zo veel mogelijk bezoekers enthousiasmeren om Mobile Order te testen. Daarom lanceert de festivalorganisatie de winactie 'Lowlands betaalt je rekening'. Tien festivalbezoekers die hun bestellingen via Mobile Order plaatsen profiteren niet alleen van het betaalgemak, maar maken ook automatisch kans om hun hele Mobile Order-rekening cadeau te krijgen van Lowlands.

Samsung heeft zijn House of Creation op Lowlands staan. Samsung was al eerder te zien bij WOO HAH, net als Lowlands georganiseerd door Mojo Concerts. Op WOO HAH waren in de Samsung House of Creation optredens van DJ's en had de area ook veel ruimtes om ieders creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ook heeft de House of Creation speciale spots voor een selfie of groepsfoto en is er een speciale oplaadbar.

Nespresso is op de aankomende editie van Lowlands aanwezig met 'La Terraza by Nespresso', op Planet Paradise. Ook hier kan men, onder het genot van een kop koffie of koffiecocktail, de telefoon opladen. Inmiddels is de publiekscampagne van Nespresso gestart. Mensen kunnen hun eigen Nespresso koffiecocktail samenstellen en daarbij kans maken op 2 tickets voor Lowlands, inclusief verblijf op de Gllamcamp DeLLuxe. Afgelopen jaren was Douwe Egberts partner van het festival.

Afgelopen week werd al bekend dat Miele opnieuw op Lowlands staat met de Miele PowerWash. Rabobank is weer aanwezig met de Brasserie 2050 (met nieuwe gerechten), en de What's Happening-area in samenwerking met Kunstbende.

Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus bij Walibi Holland in Biddinghuizen.