Oranje fietsen voor olympiërs én fans

Gazelle werkt aan speciale TeamNL-fietsen voor de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang (9 tot 25 februari 2018). De oranje tweewielers voor de Nederlandse olympiërs komen ook beschikbaar voor de fans van TeamNL.

Gazelle ondersteunt de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen al jaren. Nieuw ditmaal is dat ook supporters de oranje fietsen kunnen bemachtigen. Ze zijn vanaf medio december verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Fans van TeamNL die ook een oranje fiets willen kunnen daarvoor terecht bij de Gazelle-dealers en op de website van Gazelle. Meer informatie over de verkoop volgt.

De Nederlandse delegatie op de Olympische Winterspeken krijgt 132 fietsen tot haar beschikking. Atleten gebruiken de tweewielers onder andere voor verplaatsingen tussen het dorp en de sportaccommodaties. Eind dit jaar vertrekken de TeamNL-fietsen per boot naar Pyeongchang, zodat deze ruim vóór de openingsceremonie klaar staan voor de mensen die Nederland aan eremetaal moeten helpen.