Overnacht in Wembley tijdens finale EK Vrouwen 2022 via Booking.com

Als officiële accommodatie-boekingspartner van het EK geeft Booking.com een mooie prijs weg voor de finale van het EK Vrouwen 2022. Je maakt namelijk kans om te overnachten op Wembley en de finale als VIP te bekijken! Het zogenaamde Pitch View Penthouse bevindt zich in een skybox in het mooiste stadion van Engeland: Wembley. Hier wordt op zondag 31 juli de finale van het EK Vrouwen 2022 gespeeld.

De Pitch View Penthouse omvat een rit met chauffeur naar het stadion, een rondleiding achter de schermen, het beste zicht vanuit het penthouse en dus een overnachting in het stadion.
Deze speciale hotelkamer is vanaf woensdag 6 juli (dag van start EK) om 10:00 uur te boeken. De reserveringskosten bedragen slechts €23,50, maar het gaat er dus om dat je als eerste boekt. Er is namelijk maar één kamer beschikbaar.

Arjan Dijk, Senior Vice President & Chief Marketing Officer bij Booking.com, is erg enthousiast over het toernooi. Hij zegt hierover: “We vinden het geweldig dat we deze ultieme voetbalervaring kunnen aanbieden voor de finale van de UEFA Women’s EURO 2022™. Het creëren van gedenkwaardige momenten en nieuwe ervaringen is heel belangrijk voor Booking.com. Het Pitch View Penthouse op Wembley is de perfecte plek waar gasten een speciale avond kunnen beleven.”