Vestas kiest ATPI Sports Events als activatiepartner

Wereldwijd marktleider in duurzame energie-oplossingen Vestas heeft ATPI Sports Events gekozen als wereldwijd activatiepartner bij de sponsoring van het Mercedes-Benz EQ Formula E Team naar de verschillende doelgroepen.

ATPI gaat onder meer hospitality management, programme design en guest communications verzorgen tijdens het aankomende raceseizoen.
Vestas stapte deze week in als Principal Partner van het Mercedes-Benz EQ Formula E Team tijdens het aankomende seizoen van het ABB FIA Formula E Championship. De Nederlandse coureur Nyck de Vries zal naast de Belg Stoffel Vandoorne een van de twee stoeltjes innemen.

Jurrie van den Berg, General Manager Client Services van ATPI, over de samenwerking: “We zijn trots en verheugd dat Vestas heeft gekozen voor ATPI als partner. Dit is een prestigieuze, internationale opdracht die naadloos aansluit bij de strategische richting die we als ATPI Sports Events zijn ingeslagen. Hierbij gaan we ons naast de Nederlandse markt nog bewuster richten op het internationale bedrijfsleven. Het is prettig om bevestigd te zien dat we hier op korte termijn resultaten behalen."

Magnus Bach, Vice President Global Marketing van Vestas zegt hierover: “In onze samenwerking met het Mercedes-Benz EQ Formula E Team vormt het hospitality-programma - gericht op zowel onze commerciële stakeholders als onze werknemers - de ruggengraat van ons partnership. Het is van cruciaal belang voor ons dat het bijdraagt aan onze doelstellingen, elke keer weer. Met dat in gedachten is het logisch dat we dit project uitvoeren met onze vertrouwde partner, ATPI. Na nauw te hebben samengewerkt tijdens de Volvo Ocean Race 2017-18, zijn we enthousiast over het nieuwe hoofdstuk dat we samen met ATPI open slaan, terwijl we putten uit hun enorme ervaring en expertise rondom grote internationale evenementen."

Formula E staat centraal op het Sponsorreport Jaarcongres waar Yanni Andreopoulos (Commercial Director Formula E Holdings), Karsten Bentlage (Managing Director Lagardère PLUS) en James Mercer (Commercial Director Envision Virgin Racing) met elkaar in debat gaan over de nieuwe autoraceklasse. Meer informatie over het programma en inschrijven kan hier.