Reijersen van Buuren Communicatievrouw 2019

Annette Reijersen van Buuren, manager Merk, Marketing & Communicatie bij Stichting CPNB, is door Logeion verkozen tot Communicatievrouw van 2019.

"Als een bevlogen hovenier heeft Annette gewerkt aan de ombouw van de Stichting CPNB, het marketing- en communicatiebureau van de Nederlandse boekenbranche. Ze heeft gesnoeid, gezaaid en water gegeven", aldus juryvoorzitter Noud Bex. Stefan Meershoek, marketing- en communicatieadviseur bij PGGM, is verkozen tot het CommunicatieTalent van 2019.

De onafhankelijke vakjury heeft de kandidaten beoordeeld op vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage. Zowel de presentatie van de finalisten vandaag op het hoofdpodium van C-day19 als eerder gevoerde interviews wogen mee in de einduitslag. De focus die Annette aanbracht door het terugbrengen van zeventien naar zeven merken/labels en het 'data-driven' werken resulteren in aantoonbare, indrukwekkende resultaten. Ze neemt het stokje over van Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland, de Communicatieman van 2018. De jury was ook te spreken over de andere twee finalisten Arnold Drijver (hoofd Communicatie bij HEMA) en Bart Scholten (Chief Sinterklaas Officer a.i. bij de gemeente Zaanstad).
Annette Reijersen van Buuren staat ook in de door Sponsorreport opgestelde top 25 van meest invloedrijke mensen in de Nederlandse sponsorindustrie.

De prijs voor het aanstormend talent tot en met 30 jaar ging naar Stefan Meershoek. Vanuit PGGM is hij adviseur voor het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

De Communicatieverkiezingen worden jaarlijks georganiseerd door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. De prijzen werden uitgereikt tijdens C-day19, hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals.