Win een SponsorRing!!

Ook trots op je sponsorcase en partnership en die prachtige, effectieve en creatieve activatie? Zend dan je case in voor een SponsorRing.

Ook dit jaar hebben is de inschrijving in twee stukken geknipt. Je kunt de case t/m 19 september 2019 via het formulier op https://sponsorring.nl/sponsor...aanmelden. Daarna ontvang je een motivatieformulier, waarop de jury je case daadwerkelijk gaat beoordelen. Zowel het inschrijfformulier als het motivatieformulier dienen uiterlijk 19 september ingediend te zijn.

Medio oktober worden de genomineerden kenbaar gemaakt. Ben je genomineerd? Dan word je uitgenodigd voor het houden van een presentatie aan de hoofdjury en de vakjuryvoorzitter.

Aan het inzenden zijn inschrijfkosten verbonden. De kosten voor deelname bedragen € 295,- (excl. BTW) per case. In het formulier kun je het factuuradres invullen. Alle inzendingen voor de SponsorRingen dienen geheel of gedeeltelijk plaats gevonden te hebben in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 augustus 2019 en worden louter op de resultaten in dit genoemde jaar beoordeeld. Daarnaast worden inzendingen voor de specifieke SponsorRingen op verschillende wijzen beoordeeld.

Op 25 november worden tijdens de speciale awardshow in Postillion Convention Centre Amsterdam de winnaars bekend gemaakt.