Brand New Live organiseert Eredivisie Speler van het Jaar

Na een intensieve bureaupitch en maanden voorbereiding organiseert Brand New Live samen met tv-partner FABRIQ voor Eredivisie CV en ESPN het vernieuwde en toonaangevende voetbal-event Eredivisie Speler van het Jaar 2020-2021.

De prijsuitreiking vindt op 8 september plaats tijdens een uur durende live-uitzending op sportzender ESPN vanuit Lido Club Amsterdam. Onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen worden de kijkers in Nederland getrakteerd op een dynamisch voetbalprogramma over het seizoen 20/21.

Naast de Speler en Speler U21 van het Jaar worden ook het mooiste Doelpunt van het Jaar en de Scheidsrechter van het Jaar geëerd. Aan de speler met uitzonderlijke staat van dienst en betekenis voor het Nederlands voetbal wordt de Eredivisie Oeuvreprijs uitgereikt. Bovendien wordt tijdens het event ook het 65-jarig jubileum van de Eredivisie meegenomen.

Brand New Live en FABRIQ creëerden de vernieuwende event-formule voor het toonaangevende voetbal-evenement in Nederland. Het evenement heeft een nieuwe visual identity en mediamix van online display, social, Tv-boarding en PR. In verband met de coronabeperkingen ligt de focus van de eerste editie op de tv-uitzending.