M&C Saatchi Sport & Entertainment opent kantoor in Amsterdam

M&C Saatchi Sport & Entertainment opent januari 2020 een kantoor in Amsterdam om tegemoet te komen aan de vragen van klanten in Nederland en de Benelux voor een vertegenwoordiging van het bureau in ons land.

Het bureau zal worden geleid door M&C Saatchi Sport & Entertainment business director Toan Ravenscroft en Jasper Hunter, voormalig hoofd innovatie en strategie directeur bij M&C Saatchi London. Heineken is de belangrijkste klant voor het bureau. Het bureau heeft specialisaties op het gebied van sponsorship consultancy, rechtenactivatie, PR, branded content en experiential production.

Toan Ravenscroft: “Amsterdam legt de lat op het gebied van creativiteit al hoog, maar we voelen dat er een echte kans is om ons specialisme en onze benadering van merken die hier gevestigd zijn te aan te bieden en grote ideeën te creëren.”
Steve Martin, Global CEO, M&C Saatchi Sport & Entertainment, voegde toe: “We kijken altijd naar mogelijkheden om onze footprint uit te breiden op de juiste locaties, op de juiste tijd en met de juiste redenen. We hebben al een sterke klantrelatie met merken als Heineken en we geloven dat er een grote kans is om merken op een creatieve manier met hun publiek te verbinden via de dingen waar ze van houden en dat op een eenvoudige manier.”

De uitbreiding naar Amsterdam is voor de M&C Saatchi Group het derde kantoor in Europa en het zevende wereldwijd, met ook kantoren in London, Berlijn, Sydney, New York, Johannesburg en Los Angeles. Naast Heineken heeft het bureau grote klanten als Coca-Cola, Reebok en Pernod Ricard.