Sportmarketingbureau TDE verandert naam in On Your Marks

Sportmarketingbureau TDE gaat verder onder de nieuwe naam On Your Marks. Met deze wijziging onderstreept het bureau een nieuwe fase, waarbij de inzet het vernieuwen van sportmarketing is.

Met de naamswijziging verdwijnt na 8 jaar de naam TDE. “In 2016 zijn we gestart als digitaal productiebureau vanuit een fusie tussen teams van Triple Double sportmarketing en webbureau E-sites. Inmiddels zijn we niet meer verbonden aan Triple Double en varen we al enkele jaren onze eigen koers. "We staan klanten over de gehele linie bij; van strategie en creatie tot ontwikkeling”, zegt Lennart Boven, managing partner. On Your Marks werkt onder meer voor klanten a ls Team Visma | Lease a Bike, Ziggo Sport en Nationale-Nederlanden.

“We hebben gemerkt dat de grootste impact van verandering aan het begin van het proces plaatsvindt en niet aan het einde bij de productiefase. Onze nieuwe naam is daarom een uitnodiging aan de markt om ons als startpunt te zien voor het verbinden van de tradities van sport met de mogelijkheden van morgen. Een benadering die voortkomt uit ons DNA: de liefde voor sport en de diepgewortelde drang om te vernieuwen."

Met de naamswijziging slaat het bureau nu een weg in die zich niet enkel zal beperken tot het creatieve werk dat gemaakt wordt voor klanten. “Vernieuwen gaat voor ons ook om anders kijken naar samenwerkings- en verdienmodellen. We kijken bijvoorbeeld naar hoe we via Web3 de waardeverdeling op mediaplatformen in de sport eerlijker kunnen organiseren. Maar we zijn ook bezig met het opzetten van nieuwe manieren van samenwerken. Waarmee we veel (internationaal) talent en skills in huis halen, maar wel flexibel blijven. Daarover later meer”, besluit Boven.