Vestas stelt ATPI Sports Events aan als activatiepartner voor Formule E-sponsoring

ATPI Sports Events, wereldleider op het gebied van reizen en evenementen, zal Vestas, leverancier van duurzame energieoplossingen, ondersteunen tijdens het komende Formule E-raceseizoen. ATPI Sports Events zal hospitality management, programme design en gastcommunicatie voor Vestas faciliteren tijdens het 2021-seizoen van het ABB FIA Formule E-kampioenschap.

Door de huidige overeenkomst tussen de twee organisaties uit te breiden zal ATPI Sports Events de sponsoring verder activeren voor verschillende doelgroepen van Vestas, inclusief hun commerciële stakeholders en medewerkers.

John Bergmann, Commercial Head of Corporate and Sports Events bij ATPI vertelt: “2020 was een zeer uitdagend jaar, waarbij het seizoen half maart tijdelijk werd stopgezet vanwege COVID-19. In augustus ging het seizoen verder met zes races in negen dagen op het Tempelhof Airport Street Circuit in Berlijn. Het 2020-seizoen vereiste veel communicatie, creativiteit en flexibiliteit van beide teams, waardoor het vertrouwen en de relatie tussen Vestas en ATPI werd versterkt. We zijn nu nog meer gemotiveerd om onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen en het 2021-seizoen tot een groot succes te maken, door middel van onze sponsoractivatie- en hospitalityprogramma's."

Magnus Bach, Vice President Global Marketing, Brand & Channels bij Vestas voegt toe: “In ons partnerschap met het Mercedes-Benz EQ Formule E-team vormt het hospitality-programma - zowel gericht op onze commerciële stakeholders als op onze medewerkers - de ruggengraat van onze engagement. Het is voor ons van cruciaal belang dat het tijdens elke executie de doelstellingen bereikt. Met dat in gedachten is het niet meer dan normaal dat we dit project aansturen met onze vertrouwde partner ATPI. Na nauw samen te hebben gewerkt tijdens de Volvo Ocean Race 2017-18 zijn we verheugd om onze samenwerking voort te zetten, terwijl we putten uit hun uitgebreide ervaring en expertise in grote internationale evenementen."

Naast de Formule E, omvat de dienstverlening van ATPI Sports Events ook reizen, logistiek, activering van sponsorships en evenementenbeheer voor de Olympische Spelen, Formule 1, voetbaltoernooien, zeilen en meer.