Ocean Cleanup, Plaza Padel, DHL en Philips op Sponsorreport congres

Op 16 januari vindt het jaarlijkse Sponsorreport congres plaats. Ook dit keer in Rotterdam Ahoy. Onder andere Nisha Bakker (Ocean Cleanup), John van Lottum (Plaza Padel), Maton Sonnemans (EY), DHL en Nathalie Lam (Philips Global) zullen spreken op het congres. Meer namen volgen snel.

The Ocean Cleanup werd in 2013 opgericht door Boyan Slat om plastic afval op te ruimen uit rivieren en oceanen. In 2021 haalde The Ocean Cleanup 816.000 kilo afval uit de oceanen. Nisha Bakker is bij The Ocean Cleanup Director Partnerships. De ngo heeft afgelopen jaren samenwerkingen afgesloten met Kia, Coca-Cola, Deloitte, AkzoNobel en veel andere bedrijven. Hoe belangrijk is de samenwerking met het bedrijfsleven voor The Ocean Cleanup?

Padel is inmiddels de hype voorbij en is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende sporten van Nederland. Oud-tennisprof John van Lottum is directeur en mede-oprichter van Plaza Padel en organiseerde dit jaar het World Padel Tour Amsterdam Open. Behalve voor sportieve momenten zorgt padel ook voor veel zakelijke en partnership mogelijkheden. EY zal vertellen waarom het consultancy-kantoor uitgebreid in padel is gestapt.

DHL zorgde dit jaar voor een innovatie in sportsponsoring door partner te worden van vier oranje vrouwenteams. Samen met Nevobo, KNHB, KNVB en NHV heeft DHL de #samedream. Hoe kwam de bijzondere samenwerking tot stand?

Dat inclusie en diversiteit belangrijke onderwerpen zijn bij bedrijven zal iedereen benadrukken. Maar hoe hou je deze thema’s relevant. Nathalie Lam, Head of Global Sponsorship, Lead Inclusion & Diversity Brand transformation program bij Philips Global, vertelt hoe.

Naast de keynotes biedt het congres traditioneel ook weer een aantal thematafels aan. Dit jaar zullen oa Het Mauritshuis, stichting De Noordzee, Markteffect en Nederlandse Loterij een tafel verzorgen. De volledige line-up wordt volgende week bekendgemaakt.

Als VIP naar de Vrienden van Amstel, Live!
Als deelnemer aan het Sponsorreport Jaarcongres kun je ook als VIP de show van de Vrienden van Amstel, Live bijwonen die op 16 januari ’s avonds in Ahoy is. Met dank aan Amstel is er een beperkt aantal VIP-tickets verkrijgbaar voor deze inmiddels uitverkochte show. Het Vrienden van Amstel, Live VIP Ticket is eenvoudig via het inschrijfformulier bij te boeken voor een bedrag van € 200,- (reguliere prijs € 295,- ex btw).

Meer informatie en inschrijven op https://www.aanmelder.nl/spons... . Let op: de vroegboekkorting geldt tot 25 december. Dus geef jezelf een inhoudelijk kerstcadeau en luidt het nieuwe jaar in op 16 januari met al je collega's en concullega’s in Rotterdam Ahoy.