AZ en Vomar verrassen AZ-fans met paaspakketten

AZ en strategisch partner Vomar hebben in aanloop naar de paasdagen de handen ineengeslagen om ouderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

De ruim zevenhonderd AZ-seizoenkaarthouders van zeventig jaar en ouder kregen dinsdag een speciaal samengesteld paaspakket gratis thuisbezorgd. Spelers en medewerkers van AZ en Vomar kwamen de paaspakketten persoonlijk bij de seizoenkaarthouders langsbrengen, mede dankzij de medewerking van AZ-sponsors Dusseldorp BMW en CTS. Namens de spelersgroep gingen Teun Koopmeiners, Ron Vlaar, Marco Bizot, Dani de Wit en Ferdy Druijf langs diverse voordeuren om de pakketten af te leveren. Het pakket is gevuld met allerlei lekkere dingen waarmee men de paasdagen thuis gezellig kan maken zoals een paasstol, chocolade, koekjes en vers sap.

Ook AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn en Aart van Haren - directeur van Vomar - hielpen een handje. Zij reden dinsdag door de regio om pakketten te bezorgen.
"Het coronavirus houdt ons allemaal dagelijks bezig, zeker ook de ouderen in onze samenleving die in de risicogroep vallen”, zegt AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Daarom wilden we, samen met Vomar, onze seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder een hart onder de riem steken met deze paaspakketten.”