KPN streamt BLØF live alle Nederlandse huiskamers in

Door de nieuwe coronamaatregelen heeft KPN besloten het concert van BLØF vanuit Rotterdam Ahoy vanavond voor heel Nederland beschikbaar te stellen via een livestream. Het HIER Festival, dat in Rotterdam Ahoy gepland stond, kan door de afgekondigde maatregelen niet doorgaan.

KPN was al van plan het concert van BLØF gratis uit te zenden voor klanten, maar doet dit nu voor heel Nederland.

Om de pijn van de vele bezoekers te verzachten die zich op het concert hadden verheugd, hebben BLØF en KPN de handen ineen geslagen om dit alsnog mogelijk te maken. Via Beleef KPN (tv-kanaal 41) en een livestream, is het concert om 19u live te zien. Aansluitend worden de opnames om 21u30 hiervan herhaald. De livestream is voor alle huishoudens in Nederland beschikbaar.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs Uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’, ‘Zoutelande’ en ‘Horizon’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland.

Zaterdag 13 november is het optreden gratis live bekijken via Beleef KPN (tv-kanaal 41). Of via de PC, tablet of smartphone. Het optreden start rond 19u en wordt aansluitend herhaald om 21u30. Kijk voor meer info en de link naar de livestream op kpn.com/kadootje.