Menzis verlengt sponsoring 4 Mijl van Groningen

Menzis verlengt de sponsoring van de Menzis 4 Mijl van Groningen met drie jaar. De editie die gepland stond op zondag 11 oktober, gaat vanwege de coronacrisis niet door. De 34e editie vindt nu plaats op zondag 10 oktober 2021.

Ondanks een aantal versoepelingen van de beperkende overheidsrichtlijnen blijft de anderhalvemeter-regel vooralsnog onverminderd van kracht waardoor het niet realistisch is om het evenement op zondag 11 oktober 2020 veilig en feestelijk te laten verlopen. Menzis, de gemeente Groningen en de organisatie van de 4 Mijl hebben vanuit hun verantwoordelijkheid om de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en alle andere betrokkenen te waarborgen daarom besloten het loopevenement naar 2021 te verzetten.

Menzis blijft ook in deze onzekere tijd dit belangrijke sportevenement steunen. Het sponsorcontract is dan ook onlangs verlengd. Gijs Rotteveel, directeur bij Menzis met leefkracht en partnerschappen in portefeuille: “Als er één ding is dat de corona-uitbraak duidelijk heeft gemaakt, is het wel dat werken aan je eigen gezondheid belangrijker is dan ooit. De Menzis 4 Mijl van Groningen onderstreept onze inzet op preventie én onze sterke verbondenheid met het noorden. Daar verandert deze afgelasting niets aan.”

De organisatie biedt ondertussen de mogelijkheid om in beweging te blijven met de eerste virtuele 4 Mijl. Het gaat om een geavanceerd en inspirerend alternatief. De bijzonderheden hiervan worden binnenkort bekendgemaakt, inclusief informatie over het aanmelden.