AFAS ook komende 3 jaar naamgever Circustheater

Het Circustheater in Scheveningen zal ook de komende jaren de naam ‘AFAS Circustheater’ dragen. De samenwerking tussen Stage Entertainment en AFAS Software, die is gestart in 2011, is onlangs verlengd met drie jaar.

"De afgelopen drie jaar hebben wij de samenwerking met AFAS Software als zeer positief ervaren", zegt Tanja Dik van Stage Entertainment. "AFAS laat zien hoe sport-, en cultuursponsoring hand in hand kunnen gaan. Een win-win partnerschap waarin AFAS een podium is geboden voor het uitbouwen van hun naamsbekendheid. Komend theater seizoen zullen meer dan 500.000 gasten de prachtige musical Billy Elliot komen bezoeken en biedt het AFAS de mogelijkheid om een breed en groot publiek te bereiken in een omgeving die passie en professionaliteit uitstraalt."

AFAS CEO Bas van der Veldt benadrukt dat de samenwerking met het Circustheater erg succesvol is geweest. ''In de afgelopen drie jaar hebben we heel veel mensen een mooie avond bezorgd. Tegelijkertijd hebben deze mensen op informele wijze kennis kunnen maken met ons bedrijf. We hebben dan ook niet lang na hoeven denken over een verlenging van het contract. Zeker niet met een veelbelovende musical als Billy Elliot in het vooruitzicht. Ten tijde van de première in november van dit jaar zullen wij, in samenwerking met het Circustheater, in ons eigen Da Vinci Theater een musical workshop geven voorkinderen van de basisscholen in Leusden. Op deze manier proberen we maximale synergie te creëren tussen enerzijds onze landelijke sponsoractiviteiten en anderzijds de activiteiten die we op lokaal niveau uitvoeren."