AFAS stapt in filmsponsoring

Het AFAS Theater huisvest voor de eerste keer een première voor een speelfilm. Het gaat om 'Jackpot', een nieuwe Nederlandse comedyfilm die vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen te zien is. Verschillende ruimtes in het AFAS Clubhuis worden gebruikt als opnamelocatie en het softwarepakket voor ondernemers, AFAS SB, wordt prominent in beeld gebracht. Dit partnerschap markeert dus een primeur voor het theater en biedt nieuwe mogelijkheden voor toekomstige film- en B2B-samenwerkingen.

Tijdens de castpresentatie op 5 juli in het AFAS Theater werd bekend dat onder andere Nicolette van Dam, Sinan Eroglu, Anouk Maas en Egbert-Jan Weeber de hoofdrollen spelen in het verhaal over een loterijwinnaar die zichzelf flink in de nesten werkt wanneer hij al zijn gewonnen miljoenen euro's heeft uitgegeven. Andere rollen zijn onder andere weggelegd voor Nesim El Ahmadi, Tim Haars, Pierre Bokma, Famke Louise, Izzle (Furkan Ates) en Ryan Babel.

‘Jackpot’ is een komische rollercoaster vol vaart, humor en ontroerende momenten. De cast begint de komende weken met het draaien van de film en voelt aan alles dat het de hoofdprijs te pakken heeft. “Ik was direct enthousiast over dit project! Toen ik de pitch las, dacht ik meteen JACKPOT’", aldus Sinan Eroglu, die een van de hoofdrollen vertolkt. Ook regisseur Stephan Miras is enthousiast: "Sinan en ik willen al jaren samen een film maken en met JACKPOT gaan we eindelijk een hele ambitieuze en uitdagende, maar vooral ook vette comedy maken!"

Splendid Film brengt Jackpot uit in de Nederlandse bioscopen. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning en Johan Nijenhuis. Jackpot is mede tot stand gekomen met bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive. Jackpot wordt gemaakt in samenwerking met AFAS Software en CLUSE Horloges en accessoires.