ATPI hospitality supplier Sail Amsterdam

De komende 10e jubileumeditie verwacht SAIL Amsterdam 2020 weer vele zakelijke gasten te mogen ontvangen. ATPI wordt hospitality supplier van Sail om gasten een relevante en onvergetelijke ervaring te bieden.

Dat kan bijvoorbeeld met exclusieve ontvangsten in een eigen SAIL-omgeving, mini-congressen of specifiek vervoer van gasten.

Helen van Berkel, Global Head of Events ATPI: “Wij zijn trots om deze rol te gaan vervullen. SAIL is één van de meest prestigieuze evenementen van Nederland. In deze rol verbinden wij de individuele wensen van zakelijke gasten en sponsoren op een passende manier met het unieke verhaal van de 10eeditie van SAIL in Amsterdam. Het evenement staat voor innovatie, ondernemerschap en grensverleggend opereren. Daardoor kunnen bedrijven hun eigen verhaal op een natuurlijke manier op hun gasten overbrengen. Wij zijn vastbesloten om, als official supplier van SAIL, op maat gemaakte hospitality-programma’s en onvergetelijke ervaringen te faciliteren.”

Reineke Boot, directeur van SAIL Event Partners: “Onze zakelijke gasten verdienen de allerbeste service. En graag bieden we hen de mogelijkheid om SAIL op een eigen en passende manier in te zetten. Met ATPI halen we daarvoor specifieke expertise aan boord. SAIL Amsterdam 2020 verbindt de hele wereld met schepen, bezoekers en bedrijven vanuit alle windstreken. ATPI kent de markt als geen ander en kan alle zakelijke SAIL-gasten begeleiden om hun SAIL-ervaring zo persoonlijk mogelijk te maken tijdens de bijzondere, 10e jubileum-editie van SAIL.”

SAIL Amsterdam 2020 wordt gehouden van 12 t/m 16 augustus 2020.