Beter Bed in speelfilm Zwanger & Co

Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrol in de nieuwe 'feel good'-film Zwanger & Co. Beter Bed is hierin ook te vinden.

De opnames van de film Zwanger & Co. van producent Nijenhuis & Co gaan in september van start en de film verschijnt volgend najaar in de bioscoop. Beter Bed is te zien in een aantal scènes in de film en hun klanten maken onder andere kans om met een figurantenrol hun debuut te maken op het witte doek. Ook is er een kans om kaarten te winnen om de première bij te wonen en een meet- en greet met de cast, waardonder Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra, te hebben.

In de nieuwe speelfilm draait alles om familie en familie-uitbreiding. Wat je moet doen om een goede ouder te zijn wordt op een grappige en vooral herkenbare manier vertelt. Slaapspecialist Beter Bed komt in een aantal scènes voor waar alles draait om de gezinsuitbreiding van een jong stel dat in een nieuwbouwwijk komt te wonen.

'In de film zijn juist die humoristische en herkenbare slaapkamermomenten te zien. Dit sluit heel goed aan bij onze inzichten over de nieuwe slaapkamer van Nederland, waarin het gaat over meer dan slapen alleen.' zegt Perijn Hoefsloot, directeur customer experience & marketing bij Beter Bed. Deze samenwerking past ook goed bij de Beter Bed-marketingcampagne ‘de nieuwe slaapkamer van Nederland'.