Circustheater krijgt AFAS als naamgever

Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS ERP Software te Leusden heeft zich voor minimaal drie jaar verbonden als naamgevend sponsor aan het theater dat vooral bekend is van de grote musicals van Joop van den Ende Theaterproducties.

Jarenlang was Fortis (voorheen VSB) verbonden aan dit theater. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor in Leusden sprak Joop van den Ende de AFAS-medewerkers toe: "Mijn kroonjuweel, het Circustheater, krijgt de naam van AFAS erbij. Ik vind het leuk samen te werken met een bedrijf dat zijn product creatief in de markt zet en ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking zijn vruchten gaat afwerpen.”

Erwin van Lambaart, algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties: "Het Circustheater is het vlaggenschip van ons bedrijf. Het biedt al vele jaren onderdak aan grote internationale musicalproducties. We zijn zeer verheugd dat we met AFAS een sterke en aansprekende partner hebben gevonden die zijn naam aan het theater wil verbinden. AFAS is, net als wij, gepassioneerd bezig de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Op dat gebied kunnen we elkaar inspireren en ondersteunen.”

"Als naamgever van het AFAS Circustheater verhogen wij onze naamsbekendheid enorm. We zien dit dan ook als een nieuwe kans om ons bedrijf nog beter onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Daarnaast hebben we behoorlijke affiniteit met de entertainmentbranche: in Leusden hebben we namelijk een eigen inpandig theater waar regelmatig A-artiesten optreden. Op dat vlak zal de samenwerking zich ook ontwikkelen. Zowel Stage Entertainment als AFAS staat voor ondernemerschap en kwaliteit”, aldus Bas van der Veldt, CEO van AFAS ERP Software.

AFAS is ook hoofdsponsor van AZ en sponsor van het stadion van de Alkmaarse club. Ook is AFAS sponsor van de AFAS Tennis Classics.