DIVA Makelaars sponsort Parkpop Saturday Night

DIVA Makelaars dit jaar haar naam heeft verbonden als sponsor aan Parkpop Saturday Night. The night before Parkpop vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018 in het Haagse Zuiderpark.

Het festival, dat plaatsvindt op de avond voor Parkpop, staat voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Wereldwijd bejubelde gevestigde artiesten en nieuwe acts staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond. De line-up ziet er als volgt uit: Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, Kiss Forever, De Dijk, Gruppo Sportivo, The Boss UK, Martijn Fischer, Hot Chocolate en 90's NOW! Met de start op vrijdagavond van Parkpop Downtown en het vertrouwde Parkpop Festival op zondag, moet dit nieuwe festival het Parkpop Weekend compleet maken.

Directeur Armin Streekstra: "Parkpop Saturday Night trekt een landelijk festival publiek waarvan veel enthousiaste festivalgangers uit de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij verbinden daarom ook graag onze naam aan dit mooie festival in het Haagse Zuiderpark.”