ESJ Financial Engineering nieuwe hoofdsponsor Breda Jazz

ESJ Financial Engineering, actief in belastingadvies en accountancy, verbindt zich dit jaar als hoofdsponsor aan het Breda Jazz Festival.

Partner en directielid Alphons van de Ven licht deze keuze toe: “Net als bij jazz draait het in ons vak om mensen, gevoel, instrumenten en de juiste toon. De sponsoring van het jazzfestival past dus prima bij onze organisatie. ESJ draagt Breda een warm hart toe en hecht er waarde aan dat de stad goed op de kaart wordt gezet. Voor ons is het een gelegenheid om te laten zien waar ESJ voor staat: hoogwaardig advies met aandacht voor de persoonlijke noot.”

“In eerste instantie gingen we in gesprek over podiumsponsoring, vertelt Judith van der Sluis, bestuurslid Sponsoring & Relatiebeheer. ”Nu ESJ kiest voor hoofdsponsorschap is er nog ruimte voor nieuwe podiumsponsors. Ook andere vormen van sponsoring zijn mogelijk.”

Het Breda Jazz Festival is dit jaar van 21 tot en met 24 mei, en start traditiegetrouw op Hemelvaartsdag om 13.00 uur op de Grote Markt. Het is een van de oudste en bekendste jazzfestivals van Nederland. Er komen jaarlijks circa 250.000 bezoekers. Naast ESJ Financial Engineering zijn Van Dijnsen Installatiewerken – Beveiliging, Gemeente Breda en Jupiler hoofdsponsors van het Breda Jazz Festival.